Mariëlle zingt

graag voor U...

Wie is Mariëlle...

Ik ben geboren in 1966 in Eindhoven. Ik heb daar ook gewoond tot ik mijn man leerde kennen. Na even samenwonen in Eindhoven zijn we al snel verhuisd naar Best, waar zijn roots lagen.
In 2002 zijn we in Middelbeers gaan wonen. Het dorpse karakter beviel, en bevalt, ons nog steeds heel goed.

Al jaren, eigenlijk al vanaf mijn jeugd, ben ik aan het zingen. Dat heb ik geërfd van mijn moeder. Mijn muzikale gevoel uitte zich ook in het bespelen van verschillende instrumenten zoals, blokfluit (sopraan, alt en tenor), gitaar, keyboard, klarinet en orgel. Ik heb zelfs een blauwe maandag de grote trom geslagen in een dweilorkest, maar door mijn enthousiasme ging ik steeds sneller slaan en moest de groep hijgend achter me aan...

Toch bleef zingen altijd mijn grote liefde.
Ik heb in al die jaren bij verschillende koren gezongen en ben de laatste 7 jaar 'zingzaam' geweest bij Zanggroep Mixed Voices (voorheen The Singing Voices) in Spoordonk.
Naast Mixed Voices zong ik ook in 't Bentje. Vorig jaar hebben we een openlucht-optreden gedaan tijdens de zomermarkt in Oirschot. Het was geweldig.

Kortgeleden heb ik besloten dat ik meer wil doen...
Door eerdere optredens heb ik ervaren hoeveel voldoening je kunt halen uit het verzorgen van een muziekprogramma in zorginstellingen.
En dat is mijn nieuwe doel.
En daarvoor is dus ook deze website. Zodat u een indruk van mij en mijn zingen kunt krijgen in de hoop dat u snel contact met me opneemt om een keer een mooi programma te komen verzorgen.

Natuurlijk kunt u ook met mij contact opnemen voor een huwelijksviering, uitvaart of receptie. Of misschien heeft u interesse in een terras- of tuinoptreden. Alles is mogelijk en alles is bespreekbaar.

Hopelijk tot snel!